Easy-Laser XT550

Sistem za lasersku saosnost XT550 ima sve karakteristike XT660 sa jednom velikom razlikom – merne jedinice su suštinski bezbedne, što omogućava da se sistem koristi u potencijalno opasnim područjima.

Sistem dolazi sa Easy-Laser tehnologijom tačkastog lasera, koja vam omogućava merenje velikih mašina i dugih raspona. Merne jedinice su odobrene u skladu sa najnovijom ATEKS direktivom* i imaju IP66 i IP67 otpornost na vodu i prašinu.

Izaberite sopstvenu jedinicu za prikaz

Sistem XT550 dolazi u dve konfiguracije; sa ili bez ATEKS odobrenog ecom Tab-Ek® displeja. Aplikacija XT Alignment radi na većini iOS i Android jedinica, kao i na našoj XT jedinici za prikaz. Međutim, oni nisu dozvoljeni u potencijalno eksplozivnim područjima, ali predstavljaju savršenu dopunu za upotrebu na drugim mestima.

Za korišćenje u oblastima klase EX, mobilni uređaj koji koristite mora biti odobren za ove oblasti. Uvek proverite da li postoje oznake odobrenja pre ulaska u potencijalno eksplozivna područja. XT displej nije odobren EX/ATEKS.

* Merne jedinice XT50 su ATEKS odobrene što znači da su u skladu sa osnovnim zdravstvenim i bezbednosnim zahtevima koji se odnose na dizajn proizvoda namenjenih za upotrebu u potencijalno eksplozivnim atmosferama.

Kontaktirajte nas za više informacija

Za sva Vaša pitanja, stojimo na raspolaganju.