Easy-Laser XT660

Merne jedinice XT660 koriste lasersku tehnologiju. Ovo omogućava merenje većih mašina i dužih raspona od linijskih laserskih sistema. Takođe obezbeđuje veću preciznost kada je prisutan zazor u spojnici. Pored toga, tačkasti laser vam omogućava da proverite više stvari prilikom instaliranja mašine, npr. zaokret temelja i zazor ležaja.

Sa XT660 imate izbor između nekoliko različitih metoda merenja, npr. kontinuirani pregled i više tačaka. Ovo vam daje fleksibilnost koja vam je potrebna da biste postigli savršen rezultat merenja.

XT proizvodi su robusni, sa IP66 i IP67 otpornošću na vodu i prašinu. Uz dugo vreme rada, ovo garantuje da ćete moći da preuzmete i završite čak i teže poslove.

Koristite robustan Easy-Laser XT ekran ili instalirajte besplatnu aplikaciju XT Alignment na svoj iOS ili Android uređaj. Intuitivni korisnički interfejs vodi vas kroz proces merenja.

Jedinstvene mogućnosti dokumentacije

XT displej ima kameru od 13MP. Takođe možete dobiti XT displej sa ugrađenom IR kamerom. To znači da možete dodati termalnu sliku mašine pre i posle poravnanja. Možete lako da kreirate i delite PDF izveštaj koji sadrži sve podatke merenja i slike.

Kontaktirajte nas za više informacija

Za sva Vaša pitanja, stojimo na raspolaganju.