Easy-Laser®

Kompanija IVETIM je ekskluzivni predstavnik kompanije EASY-LASER® za teritoriju Srbije.

Easy-Laser® je vodeći svetski proizvođač i dobavljač laserskih sistema za merenje i saosnost. Razvijamo jednostavne proizvode napravljene za brzo i tačno izvođenje merenja i poravnavanje mašina za zadatke u svim vrstama industrije.

Jer, dugoročno gledano, ono što se zaista računa nije apsolutna ravnost pojedine komponente niti precizno poravnanje osovina. To je ono što ove mere doprinose: Povećana produktivnost i ušteda resursa. To su stvari koje na kraju isporučujemo. I iz te perspektive naš najvažniji zadatak je da vam pomognemo da put koji vodi tamo bude što je moguće slobodniji od neravnina i krivina.

To znači razvoj sistema merenja i poravnanja koji su laki za korišćenje, a koji su svestrani i skalabilni. To takođe znači skraćenje vremena isporuke, produženje garancija i optimizaciju obuke i podrške.

Štaviše, uvek možete očekivati od nas, ili bilo kog od naših partnera, da vam damo iskreno mišljenje o tome koji su naši proizvodi ključni za vaše poslovanje, a bez kojih možete. Šta zaista treba uskladiti, a šta ne. Tako da je ono što vam nudimo rešenje savršeno usklađeno sa vašim potrebama – i vašim budžetom.

Bez obzira na to da li ste serviser, kupac ili finansijski direktor multinacionalne industrijske grupe, naći ćete da je Easy-Laser zaista lak za rad. Ili kako mi to volimo da kažemo – jednostavno po svim merilima.

Budite proaktivni, a ne reaktivni.

Da li ste znali da su pogrešno poravnata vratila iza više od 50% svih kvarova u rotirajućim mašinama? Neki problemi koji se mogu pojaviti su:

  • Prevremeni kvar ležajeva i zaptivki
  • Prevremeni kvar vratila i spojnica
  • Curenje maziva
  • Povećane vibracije i buka
  • Povećano trenje i rizik od pregrevanja

Obavezno obavljajte redovne provere kako biste bili sigurni da je vaša rotirajuća mašina ispravno poravnata. Kao rezultat toga, ne samo da ćete povećati dostupnost mašine, već ćete i uštedeti vreme, novac i stvoriti bolje okruženje na radnom mestu!

Pogledajte asortiman:

Easy Laser uređaji:

Easy-Laser E950

Easy-Laser® E950 olakšava proveru i poravnavanje ležajeva i kućišta ležajeva zahvaljujući bežičnimdetektorima i raznovrsnim nosačima. Veliki ekran u boji sa jasnom grafikom i softverom koji

Pročitajte više »

Easy-Laser XT980

Easy-Laser XT980 je sistem za merenje i poravnanje zasnovan na laseru koji pomaže pilanama daoptimalno iskoriste svoje objekte. Pravilno postavljene mašine omogućavaju održavanje visoke stopeproizvodnje

Pročitajte više »
Nema više postova u ovoj kategoriji

Kontaktirajte nas za više informacija

Za sva Vaša pitanja, stojimo na raspolaganju.